Referenties


 

Jeannette is straight, rechtvaardig en transparant. Een jurist die echt haar vak verstaat met een fijn netwerk om zich heen. Zij schakelt heel snel.

 

Jeroen W. Consultant Zorg & Welzijn

Jeannette is heel gedreven, realistisch en recht door zee. Ze gaat voor het beste resultaat, met daarbij het belang van betrokken partijen. Ze staat niet stil en is altijd opzoek naar oplossingen.

Ik heb Jeannette leren kennen als een professioneel, meedenkend, analytisch, ervaren en open persoon.

 

Akash Singh, Consultant

 

Jeannette is een dame die van aanpakken weet. Ze zet zich 200% in voor jou als klant.

Weloverwogen, daadkrachtig, out of the box denken, betrouwbaar, afspraken nakomen en dat

gecombineerd met een warme persoonlijkheid! Ik ben heel tevreden over Jeannette. Ze denkt

met mij mee op alle fronten, en heeft een verfrissende professionele houding.

Met Jeannette werk ik altijd zeer prettig samen. Zij is ambitieus en erg sterk op sociaal en

commercieel vlak.

 

Schrijfster Manuscript ‘De Stille Schreeuw’

 

Naar aanleiding van ons incasso traject wil ik in de eerste plaats mijn dank uitspreken voor de doortastende wijze waarop u mij heeft bijgestaan in een incasso procedure tegen een van mijn debiteuren. In deze schrijnende betwisting van mijn vordering wist u middels een goede reconstructie van feiten en (mondelinge) afspraken tussen debiteur en mij een zaak op te bouwen jegens debiteur die ertoe heeft geleid dat debiteur uiteindelijk tot betaling is overgegaan van het volledige factuurbedrag. Mede gezien het feit dat deze vordering oninbaar leek, ben ik meer dan tevreden over dit zeer positieve eindresultaat. Ik zal een eenieder die in een dergelijke situatie verkeert contract-support, of de diensten van Jeannette Kamps in brede zin aanbevelen. Inmiddels verkennen wij mogelijkheden om ook op andere gebieden van de juridische en fiscale diensten van uw onderneming gebruik te maken.

 Nick de Vries Premium Schilderwerken

Jeannette heeft altijd de tijd genomen om vragen te beantwoorden en te helpen daar waar nodig. Haar professionele aanpak geeft vertrouwen. Het is daarom fijn om je juridische en/of fiscale zaken bij haar uit handen te geven. Dan weet je zeker dat er met haar expertise en persoonlijke “touch” aandacht aan wordt besteed.

Wisse Veenstra, Geotechnical Engineer at SWECO

Het contact met Jeannette Kamps heb ik als zeer prettig ervaren. Jeannette biedt een luisterend oor zowel op persoonlijk als zakelijk gebied en is zeer professioneel. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Barbara van Moorselaar, receptioniste bij Drostenburg speciaal onderwijs

Ik heb Jeannette leren kennen als een zeer bekwaam en nauwkeurig iemand. Ze is bezield in wat ze doet en gaat er helemaal voor. Is ook altijd bezig met zichzelf te spiegelen zodat ze zich kan verbeteren. Ze is nieuwsgierig en intelligent en staat open voor nieuwe dingen, iets wat voor mij ontzettend prettig is te ervaren. Ik liep tegen de belastingaangifte van mijn onderneming op en zij heeft mij daar vakkundig in weten te ontzorgen. Mijn onderneming zit in de lift en ik zal haar in de toekomst dan ook veel vaker gaan raadplegen. Ik zie uit naar de voortzetting van onze fijne samenwerking.

Mieke van Maanen, uw coach naar Emotional Freedom

 

Jeannette, jij hebt mij geweldig geholpen met het opstellen van mijn huurcontract. Ziet er super uit, je hebt met alle kleine dingen ook goed rekening gehouden, zodat het ook duidelijk en begrijpbaar is voor iedereen. Verder wil ik nog even kwijt dat je  een geweldige eerlijke vrouw bent die altijd voor iedereen klaar staat en door het vuur gaat.

Wilma Zwart-Steenbergen

Jeannette, je hebt mij echt geweldig geadviseerd met het adviseren en het opstellen van een bezwaarschrift aan de Officier van Justitie. Wat mij opvalt is dat jij de juiste vragen stelt, daar komt bij dat je scherp en accuraat en zeer professioneel bent. Je haalt er echt alles uit! Ook wil ik je bedanken voor het adviseren van mijn huurcontract en het opstellen van een volmacht. Je onderzoekt echt alles goed!

Juliën Zweverink, Achmea IM&IT IT Specialist